Posts

Showing posts from September, 2013

On the Way Balik

Image
Assalammualaikum ◕‿♥
 *sambungan cite on the way balik dari hantar my lil bro saya and mak memula nak makan mee udang kat kuala sepetang tapi dah lewat kami singgah jugak makan kat mee udang sungai dua so dah dekat..tak la risau sangat..
nak singgah kat asben and solat lagi..
so bila turun gurun wajib la jumpa my nyawa
dah lama tak jumpa suami, asyik call and massage jerla

i mish him so much :'(
so 10 saat hugs!!...hahahaha...

suami join
Karnival Jom Mesra di Gurun Kedah



agak kurang sambutan dan suami masih bertahan...tak salah mencuba katanya
saya kat sini asyik gtau sedih jer hurmm...sedih sebab tahun nie agak tak menjadi bagi kami
tapi suami said 'isteri, you should proud of me because you know me before this' or ayat camnie
"Isteri, you know me before this, right!!...you should proud of me" =D
haa...sedih2 kuaq OhMyEnglish pulak dah..suami cakap bahasa melayu je...sesaja saya nak over :P....mempertajamkan bahasa english saya hahaha...poyos!!

*sambung sedi…

TLDM, Lumut

Image
Assalammualaikum ◕‿♥
sila tarik napas panjang baca story saya oke!!....
hahahahaha....

nak story bab jenjalan pun isk..iskk... sejak suami mula bekerja keras nie, kami dah jarang g jenjalan so untuk mendapat tittle 'Isteri Solehah' haruslah memahami suami tersayang wiwiwiwiw...perasan hihi...tapi niat tue penting kan...ann..ann... aminnn...
tapi hujung minggu lepas, saya bawa mak hantar adik bongsu saya ke TLDM, Lumut, suami tak ikut sebab sibuk berniaga =]
tak dapat bercuti dengan asben...bercuti dengan family okla kan...walaupun kejap ja..
adik dapat diving course kat situ selama 2 bulan.. semoga adik saya berjaya!!..sebab kalo tak lulus so tak dak elaun tambahan la yer my bro hihi.. ini pengalaman ke3 saya masuk Negeri Perak and sekarang saya tahu la sikit-sikit jalan ke lumut, sitiawan, manjung hehehe...dan yang paling penting, saya dah tahu cemana nak g jeti ke Pangkor hahaha...itu penting sebab nanti nak ajak asben g honeymoon Pangkor lagi kuikuikui.... honeymoon meman…

11 September 2013

Image
Assalammualaikum ◕‿♥
ehemkss ♥

semalam birhtday saya :P
  alhamdulillah ramai kengkawan yang wish and terima kasih tak terhingga sebab masih ingat pada saya dan sentiasa mendoakan saya....
amin...
semoga kita sesama sentiasa diberkati Allah swt

pastinya saya bersyukur masih diberi peluang bernafas di bumi Allah swt
sentiasa diberi peluang untuk memperbaiki diri sendiri
sentiasa diberi peluang untuk mencari redhaMu Ya Allah..
setiap pengalaman yang saya lalui sepanjang 29 tahun, saya jadikan sebagai panduan...panduan dalam meneruskan langkah saya dalam kehidupan ini..
biar pahit...biar perit...
Allah swt sentiasa ada bersama saya..
dihati kecil saya, saya sentiasa berharap dikurniakan kebahagiaan dunia dan akhirat
aminnnn....
dan alhamdulillah Allah swt masih berikan bahagia pada saya =]

11 September 2013, 1st sambut bufday bergelar 'Isteri Akmal'
sambutan biasa-biasa je hihi...suami bz niaga dan pastinya dia tetap ada untuk menemani saya...
katanya nak g jejauh keadaan tak mengizinkan...so s…

Join Ekspo

Image
Assalammualaikum ◕‿♥

saya nie gigih nak cerita macam-macam tapi adesss...bizi betoi arr..

1st nak cerita, sekarang suami saya dah start ikut ekspo
alhamdulillah...walaupun bermula kembali dari bawah...banyak yang saya dan suami belajar
yang penting BELAJAR...
bab hati perasaan nie nanti la saya cerita hahaha... sekarang nak happy dulu =p
ini booth suami untuk ekspo yang pertama di Stadium Alor Setar

saya lupa apa nama program *

 interprem jugakk!!...





ekspo yang kedua, suami saya ikut jugak di Tasik Darul Aman, Jitra
Program Riuh Sakan anjuran utusan tak silap saya



dan ekspo yang ketiga, yang sedang dijalankan sekarang
bermula 10.9.2013 sehingga 21.9.2013
Ekspo Jom Gegar



suami seronok ikut ekspo sekarang, berjumpa dengan kawan-kawan niaga zaman dia budak2 dulu...timba pengalaman baru dan dugaannya cuma hujan hehee...alhamdulillah suami masih kuat =]
tipu la kalau saya katakan agak kecewa tapi kita berpegang andai rezeki itu ada...insyallah pasti jadi hak kita kan...aminn...

till then =]