Posts

Showing posts from January, 2016

...........

Assalammualaikum ◕‿♥
uwaaa....nak ngadu nie!!! serabot la bab kije nie.....
setakat biasa2 punya masalah boleh la settlekan nie masalah nak sampai kena minta pertolongan Vendor and Otai2 sistem nie haaa....mula la nak nanges... kita pon rimas orang paksa2 siapkan kije, ini kita nak buat kat orang plak uwaaaa.... masalahnya orang pon nak urgent benda tue uwaaa....apa nak buat nie!!!
ok bai

Demam Dilwale Demam Bollywood

Image
Assalammualaikum
semua mesti dah tengok cite Dilwale kan..kan... Shah Rukh Khan and Kajol kembali bersama hihi... tapi kan dari dolu lagi fav actor bollywood saya nie, actor sasa Salman Khan hihi.. sejak dari badan dia kurus dulu hihi...tak tahu la napa tapi suka betul lakonan dia, Shah Rukh Khan bukan la tak minat, kira tangga no. 2 la hihi  Kalo gandingan Salman Khan saya minat Karisma Kapoor, and Shah Rukh Khan pastinya Kajol la hihi..tapi sejujurnya bila tengok Dilwale, jalan cerita agak kurang berkesan tapi lagu memang best, sangat2 best hihi.. Janamjanam...Gerua... Tukurtukur

tapi kan... uolss dah try tengok BAJRANGI BHAIJAAN tak?? haaa....saya nie kaki google bab cite Salman Khan kihkih...memang tertunggu la cerita baru dia,yang saya baru tengok tahun lepas Dabangg 1&2, Ek Tha Tiger, Kick pstue Bajrangi Bhaijaan nie haaa... saya tengok Bajrangi Bhaijaan sebelum Dilwale lagi...haaa..nak gtau jugak orang awal nie hahahaa...kompom meleleh hokeeyyy!!!...sila la tengok Salman K…

Pelik??!!

Assalammualaikum ◕‿♥
Dah lama xupdate blog,sibuk sgt2 huhu...start dengan pegawai it epbt ditukarkan rasa bebanan bertambah..harap sangat ada pengganti.. #mukamengharap

Haaa...tapi bukan nak cite bab nie hihi..nak cite bab mood cuti yang spoiled hukhuk...tengah kita seronok bercuti haaa...bab cerita bercuti nie pon tak sempat nak stori gitu..sebab tak cuti tempat angin sepoi2 bahasa, kita cuti kat hiruk pikuk kotaraya kihkihkih...sebabnya IKEA kihkih...janji impian tercapai hihi...

haaa...sambung balik, tetiba ada Hamba Allah nie kelupor supa orang kacau hidup dia aduhaiii...dalam hati nie timbul macam2 rasa, depa nie tak dak kije ka?depa nie tak bahagia ka?depa nie memang hidup suka tgk kehidupan orang ehh??depa nie memang hidup nak tgk kehidupan orang lain senget benget, bahagia, tak bahagia??sampai cmtue saya punya rasa astagfirullahalazim.....
aduhai eehh..kau buat macam aku amik hak kau??sambung lagi rasa hihi...haiiii...drama apa depa tengah bikin nie??hihi...maaf la bkn sengaja…