Posts

Showing posts from February, 2016

Cinta Si Wedding Planner

Image
Assalammualaikum

Pssttt...ada tengok tak drama Cinta Si Wedding Planner hahhaa...i is tersuka la pulak adehhh...siyesly bila anak menakan suka tengok,kwn2 suka tengok, saya buat xtahu je hukhuk...saya tak tahu yang my fav actor saya berlakon hahaha...of course Adi Putra hihi...dah sampai episod 18 baru la hegeh saja nak google cerita apala cite nie and baru tau Adi Putra yang berlakon so berbunga-bunga la hatiku maka hujung minggu ku dipenuhi dengan Fariz Adyan and Zara Batrisya kihkihkih...senyum sorang2 me tgk cite nie hahhaa...adesss Me tak mau buat sinopsis la hihi..pakat2 tengok naaa..tak pun g beli novel dia hihi..nak gtau jalan cerita best hihi..lakonan best sgt sebab hero kita muka serius hahaha tp jatuh hati tengok bloopers dia kat #cintasiweddingplanner hahaha...
Sapa yg paling happy bila me tengok cite  melayu hihi pastinya incik suami trsyg sebab sakit hati tgk bini kije melayan drama korea hahaha...memang xlayan la cite melayu me nie hahaha...
Me kalo cite tue betoi2 buat hat…